Long train running

Fredag! Jorå, ni läste rätt. Fredag! Iaf för oss som tar det eminenta Åretåget imorrn och är borta över helgen. En hel förmiddag för konferens och sen är vi på väg. Rrroger ska mingla runt med ett glas rödtjut vant i handen hela resan. Han känner ju som sagt den där stinsen. Vi andra tänker lira poker och njuta av fesljummen, utspädd Carlsberg Hof.

***

Suverän träningsdag igår. Powerwalk vid femsnåret på morgonen, bara det är en bragd i sig. Efter jobbet blev det boxning, spinning, styrketräning och lite crosstrainer. Snart går jag från tvättmaskin och torktumlare till bara tvättmaskin runt buken. Hoo ah!

***

560 - 267 är inte ok siffror i Alfapet. Fan ta det spelet.

***

Falafel kan vara bland det godaste som finns. That is all.

Walk of life

Tisdagar är till för att chocka. Upp vid fem, BOOM! POWERWALK!

Nu ska jag bara hålla mig vaken till spinningen efter jobbet.

***

Colombia är ett säreget ställe när det kommer till fotboll. Förutom lönnmord på landslagsspelare som tabbar sig så kan man lyckas "smuggla" in likkistor i klacken. Avec lik och allt.

***

Zipline eller inte zipline, det är frågan.

***

Mycket fotboll nu. Dulee Johnson får kicken från nästa lag. Finns det nåt lag som vill ha honom snart? Indonesiska ligan, kan det vara nåt?

***

Cheap Trill, där har ni namnet på den nya billiga biran på systemet. Samma pris som en Björnebryg med en snajdig burk. Ölpanelen inväntar första leveransen i april.

Run to you

Helgens lopp är avklarat. Det vet man för att det är måndag. Usch. Allt gick bra, jag tog mig runt på 1.01.02. Nytt personligt, sjukt nöjd med det eftersom jag inte har sprungit en mil sen 18:e september. Nu har jag fått mersmak på att springa, det är ju mycket roligare när man har en drös människor att tävla mot!

***

Helgens bravader annars är inte så mycket att hurra för. Skulle inte dricka någon öl veckan före loppet. After work på 9:an nykter, inte så kul som det kunde vara. Det blev styrketräning istället efter ett par glas vatten. Vinkväll hos T-res och Mr Gimo nykter, inte så kul som det kunde vara.

***

Två och en halv dag kvar på den här veckan, sen bär det av till Åre!

***

Lördagen var inte heller så trevlig. Magen pajade efter en thairätt direkt från Hades portar. Där rök planerna på att gå husesyn i Tyresö och att käka middag med Django, K och Gugli. Tänk att vara nykter med mina fellow ölbaroner. Hemska tanke.

***

För att fira att det är måndag ska jag storhandla. Med ansträngd budget. Hurra.

Poker face

Hepp. Inga storvinster den här gången heller. Slutade som bäst trea av fem. Snittade väl på en tredjeplats genom tre omgångar så jag håller mig iaf på en jämndålig nivå! Fia höll uppe nivån med 1:a, sist(?) och en hedrande andraplats.

Nåja, man kan ju inte alltid ligga på topp. Stoofus dök t.o.m. upp, den här gången tog det inte 1½ år mellan gångerna.

Snooze time? You betcha.

Sun is coming out

Ni kanske minns den där milen jag skulle springa igår? Gick inte riktigt bra va? Nä. Jag tänkte att jag skulle hålla samma tempo som Oskar så långt jag orkar och ta mig runt MINST ett varv och se hur banan ser ut. Nu var genetiken lite emot mig här. Oskar är en dryg halvmil längre än jag, så ett lufssteg för honom är 1,5-2 snabba steg för mig. Det höll i 3km, sen fick han dra iväg själv.

Jag hade sikte på hans rygg i en kilometer till, sen tappade jag honom och sprang vilse runt Stockholms universitet. Tur att det området inte är större än halva Skåne. 5km blev 6km efter att jag blev tvungen att gena genom vildmarken för att hitta tillbaka till bilen.

Tro fan att man ser fram emot söndagen nu.

***

Morgondagens ljus dämpades lite när vi märkte att Fias slutlön inte riktigt höll vad den hade lovat. Det blir en sån där rolig månad igen, med nudlar. Utan smak. So long, påskresa.

***

Nu hoppas jag på en lugn dag innan det är dags för lite poker hos Bröppen.


Westmalle dubbel



Det blir en sån här rackare på söndag kväll efter loppet. För att fira.

I need a dollar

Två dagar kvar till löning nu. Det närmar sig! På fredag ska jag vältra mig i all världens nyttigheter eftersom jag har ett strikt förbud mot alkohol och för mycket godsaker innan loppet.

Worst payday ever.

***

600 meter in i löpningen igår dog tydligen min app för att mäta avstånd, vilket gjorde att jag inte hade en aning om hur långt jag hade kommit. Jag gissade på att jag hade klarat av milen på 1.01 men det var tydligen "bara" 7,8km. Men men, gjort är gjort. Efter jobbet blir det en rekning av tävlingsbanan och kanske en mil där istället.

***

Tråkigt nog så händer det inte så mycket fascinerande saker i livet annars just nu. Jävligt trist att krysta ut blogginlägg om ingenting. Kanske ska börja med dagens outfit?

Back to normal

Ordningen är återställd, Janet sitter på sin plats igen. Lika glad och dryg som vanligt.

***

Middagen/festen gick galant. Det slutade med att jag och Fia kom hem strax innan sex på morgonen efter en lång jam session. Mirakulöst nog så var man inte så värst tung i huvudet dagen efter.

***

Ny spännande vecka. Poker, fika, löning (fuck yeah) och ett lopp som känns längre än någonsin.

Birthday

Man vet aldrig vad man kan vänta sig av en fredag. Både jag och Fia kände oss fortfarande inte helt 100, planen var att vi bara skulle ta det lugnt hemma med lite - eller mycket - sötsaker. Vi hann med en middag och lite äppelpaj innan Fia helt plötsligt fick magsmärtor. Ordentliga rackare också, efter lite prat med vårdguiden bestämde vi oss för att ta oss till akuten med Rally-Kalle som ambulans.

Ett halvt maraton runt sjukan två timmar senare så fick vi åka hem igen. Det var inget allvarligt iaf, sånt som kan hända de flesta. Är det kvar om några dagar så är det bara att komma tillbaka. Case closed. Men då har man iaf kollat upp det, bättre att vara på den säkra sidan.

***

Det ryktas om en kryssning i april. Scooter återvänder efter 11 år för ett gig på en båt till Tallinn. Nån som är på att få lite 90-talsvibbar? Är det rätt sätt att fira en årsdag med Fia?

***

Fia har äntligen fått njuta av massagen hon fick i julklapp. De första rapporterna säger att det var jävligt skönt.

***

30-årsmiddag/fest för Jonathan i kväll. Vi är med så länge vi orkar och hoppas på en trevlig kväll!

Leather and lace

Skörhetsdagen. Fia är totaldäckad hemma med feber, jag börjar glida åt samma håll och Janet sitter väl just nu med sin femioelfte öl i Dublin och njuter. Life is fair...

***

Nate Dogg trillade av pinn igår, blott 41 år gammal. Bloggen rekommenderar lite Regulate till minnet av honom.

***

Gambia kanske skulle vara nåt i vinter? Värme, billiga resor och billigt på plats.

***

Uppladdningen inför tågresan till Åre har börjat. Roggan fixar biffen, han känner ju stinsen!

You never give me all your money

För ungefär ett dygn sen satt jag och beundrade min förmögenhet på mitt konto. For once så hade jag en ganska ok summa pengar kvar att leva på i tio dagar till.

Sen kom man hem till ett snuvigt marsvin. Ett stycke akuttid senare så var man dryga 2 000 spänn fattigare. Nu funderar jag på var man bäst hittar burkar att panta.

***

Det verkar inte bli någon skoterkörning i Åre för min del. Uthyraren är petig på att följa lagen så det är körkort som gäller. Där rök det största glädjeämnet på den resan.

***

Våren har enligt temperaturreglerna kommit till storstan. Det firades genom att chocka med -5° i morse. Tack, moder jord. Du har ett underbart sinne för humor.

Dags att sluta bittra sig och köra sista rycket på jobbet innan jag och Janet ska puckla på varandra nere på gymmet.

Ave!

Happy Steak & BJ Day!

Jorå, det är den dagen! Lanserad som ett "männens alternativ till alla hjärtans dag". 14:e februari överröses  kvinnorna med nallar, rosor och annat lull-lull. 14:e mars kräver männen blott två saker: En redig köttbit och ett blåsjobb.

Payback time?

***

Festen hos Django slutade som det brukar efter ett tequilaintag. Taxi hem i sällskap med Gugli och Fia och en känsla av blykeps dagen efter. Huvudsaken var ju att man hade trevligt. Diskuterade allt från DN:s kultursidor till Robyns debutskiva med Moby som var på extra pratglatt humör. Jag greppade en gitarr i slutet av kvällen och insåg att jag knappt visste hur man tog ett ackord längre. Stabilt i ett rum fullt med musiker.

Bra planerat med ett barnkalas dagen efter. Alexander, 2 år, sket fullständigt i hur mitt huvud mådde. Sånt får man göra på sin födelsedag.

***

Fullspäckad vecka väntar. Solojobb, födelsedagsfika, träningspass från helvetet och en 30-årsfest ligger och puttrar i livets gryta. Vem vet hur det här kommer att sluta?

Morning has broken

09:30, lördag morgon. Plusgrader och sol ute. Hade det inte varit för ett kraftigt ölintag igår så hade jag redan varit ute och sprungit. Ångesten över loppet är inte att leka med.

Baserat på hur vardagsrummet ser ut så hade vi trevligt igår. Kvällen rundades av med ett parti Tekken. Vem visste att ett spel kan röra upp såna känslor hos folk?

En promenad till Farsta för lite snabb presentshopping innan det bär av till Söder och kvällens inflyttningsfest hos Django. Mer än så får inte stå på schemat idag.

I'm only sleeping

Det måste finnas ett rekord i trötthet. Om det finns så slår jag det, här och nu. Jag har ett svagt minne av att jag sov inatt men min hjärna kanske bara jävlas med mig. Kan man beställa en sovsäck på postorder för direktleverans? Tänkte gömma mig under bordet en minut eller 4 800.

***

Loppet from hell är om dryga två veckor och jag har inte sprungit en mil sen september. Känns tryggt. Å andra sidan är jag inte inställd på att slå nåt rekord men det vore trevligt att inte skämma ut sig allt för mycket.

***

Helgen kryper närmare (thank god). Vinkväll på fredag, shopping och inflyttningsfest på lördag och en söndag i slapphetens tecken står på schemat.

***

Jag tänkte skriva nåt om att Bajen åkte ur slutspelet i bandy. Sen insåg jag att jag bryr mig om bandy lika mycket som slutspelet i håkky.


Give me some rope, I'm coming loose


12:e april, då jävlar smäller det!


Sing when you're winning

Var det seriöst fyra dagar sen? Trodde att jag var bättre än så.

Första lediga helgen för Fia sen hon började nya jobbet. Vi planerade en hel del grejer och fick inte så mycket uträttat egentligen. Precis som det ska vara på en helg.

***

Middagen i onsdags gick bra. Jävligt kul att träffa folket igen, speciellt när man får en försenad födelsedagspresent i form av nio småflaskor med Jäger.

***

Nytt marsvin är inhandlat för att hålla kvar statusen i flocken. Namnet är inte bestämt än, det kommer väl så småningom. Flisan, kanske?

***

Några av de nya fick smaka på hur en fredags-aw känns nere på 9:an. Lord almighty. Flyttjärn i form av jäger för att vi bytte plats, en busslast veteöl, plankstek och en Stoofus på besök! Det gamla skägget har jag inte sett på typ 1½ år. Vi lovade att vi skulle hålla kontakten den här gången och körde ett slap bet på det.

Janet däckade under för berusningen mitt i uppladdningen för Singstar och vek av hemåt istället. Jag och Fia höll lågan vid liv fram till tvåsnåret. Stackars grannar.

***

Resten av helgen gick lugnt till. Lite film, lite löpning, lite städningen. Sånt där kul.

***

Phil Collins lägger av. Klokt beslut. Om andra kunde göra samma sak. Yes. I'm looking at you, Bob Dylan.

Fine dining

Om onsdag är lill-lördag så är torsdag lill-söndag och det är officiellt helg.

Bra tankeverksamhet på morgonen.

***

Fia verkar ha det bra på nya jobbet. Två dagar in får hon gå på invigningsfest och dricka skumpa. Man kan ha det sämre.

***

I kväll laddar vi inför middagen för att fira att Bohemen och Chriley har gängat sig. Jag hoppas på anekdoter om fulla isländare, de ska kunna det där med att dricka.

***

Hipp hipp hurra för Kotten och Bappen som blir snäppet äldre idag!

***

Det blev Åre i slutet av mars. För oss som inte åker skidor ryktas det om skotersafari. Dags att visa upp mina galna skills!

Promise

Trevlig kväll med ölherrarna. Ingen wii-kontroll funkade men vi lyckades styra upp en ny ölprovning. Blir ett helt annorlunda upplägg nästa gång, när det nu blir. Hela april är preliminärbokat för säkerhets skull.

Kom hem till en däckad fru som hade gått och lagt sig innan tio. Vem sa att kontorsjobb inte är påfrestande?

RSS 2.0