Folsom prison blues

Så har man sett Krusboda också. Delar man in ett bostadsområde i bokstavskombinationer så vet man att det är stort. Lägg till att det är omöjligt att ta sig in utan att passera genom grindar eller genom att simma motströms genom ett avloppsrör så har man ett trevligt litet gated community/koncentrationsläger. Riktigt cozy.

Närå, stället var mysigt. Gemytligt som få. Hade en skön kväll med en grill och gott sällskap.

***

Skit i ABBA, glöm Pink Floyd. Det här kan bli århundradets reunion!

Great balls of fire

Midsommarvilan är över, tillbaka till verkligheten. Har spenderat helgen i Gopshus, en världmetropol med hela 50 registrerade invånare. Och folk säger att Trånkan är litet...

En riktigt härlig helg iaf trots regn och rusk. Syndafloden gjorde ett uppehåll på lördagskvällen för att ge oss en chans att bada badtunna.

***

Ja, konserten var klockren! Matsökandet innan var inte det. Det enda man hittade mellan Odenplan och Stadion var en ljummen calzone på Pressbyrån.

***

Fullsatt vecka i vanlig ordning. Grillning i Krusboda i kväll, brännboll med jobbet på torsdag, ölkväll (äntligen!) med Django och Gugli på fredag och Siggesta på lördag för att fira Tette. Nånstans där ska jag hinna träna och umgås med Fia också. Mission impossible.

Holding out for a hero

Sitter och räknar timmar. Inte många kvar till Foo FightersStadion. Det kan inte bli annat än awesome. Har tagit ledigt imorrn bara för att kunna släppa alla hämningar och leva livet. Uppladdningen sker på The Doors med Fia, Berra och Schlaugern.

***

Jag blev ju en hjälte i fredags. Efter att ha vinkat av Berra på Centralen så lyckades jag hitta en väska med pass och grejer under Centralbron. En regnig promenad senare genom stan för att komma till rätt polisstation så lyckas vi träffa på kineserna som hade blivit av med väskan, lägligt nog på stationen. Ett par glädjeskutt, tårar och foton på oss och poliserna senare så är vi betraktade som hedersmedlemmar i Vilsna Kinesers Klubb. Hade jag inte hittat väskan så hade de fått stanna i Sverige i tre-fyra dagar utan pengar eller nånstans att bo.

Karmakontot är laddat.

***

Trist vecka på jobbet. Både Axl Glenn och Böcklingen lämnade oss. Förhoppningsvis glömmer de inte bort var 9:an ligger.

***

Äntligen! Efter ett par månaders väntan så är studiopaketet mitt! Dags att spotta ut hits och bli rik. Inspirationen plockar jag på konserten ikväll!


Strange kind of woman

Riiiiiktigt underbar dag på jobbet. Ni vet en sån där dag då alla verkar sväva omkring på mörka fucking moln och allt verkar barka åt helvete? Det är den känslan just nu. Finns det en bättre början på dagen än att få en utskällning av kvinnan som får Charles Manson att framstå som en kärleksfull och timid man?

Jag får ta ut aggressionerna på ett löppass efter jobbet.

No stress

Sicken dag. Från världens lugnaste morgon till eftermiddagen from hell. Känns inte helt ok men det är väl trevligt att man har saker att göra. Det låter som ett bra argument iaf.

Men men, idag gick det upp ett ljus. Det är ju bara fem veckor kvar innan semestern! Det är ju inte ens fem hela veckor, midsommar ploppar upp mitt i allt! För första gången på tre år ska jag ha semester på sommaren. Crazy awesome!

***

Blondinbella vill testa nya jaktmarker och ska vara med om att starta en ny gymnasieskola med entreprenörsinriktning. Känns som en given succé...

***

Svensk fotboll har aldrig varit roligare att följa. Inte för resultaten eller matcherna i sig utan mest för alla böter som delas ut av märkliga anledningar.

***

En vecka kvar till Foo Fighters på Stadion!

Nighttrain

Måste informera om att jag har ätit en brutal burgare. Enormt brutal, 300g suverän lyxburgare. Pubologi, be there!

Hade en riktigt trevlig kväll med Fia, Gugli och Miss India. Tror inte att våra grannar på tåget uppskattade skrattattackerna men vem fan bryr sig egentligen.

***

Skatteåterbäringen är här! Tänkte lägga en stor del av den på ett studiopaket som jag har suktat efter ett bra tag nu. Ska bara få tummen ur först...

***

På tal om att sukta så sket det sig totalt med Midnattsloppet. Sista anmälan kom in i slutet av maj. Jag får sikta på Tjurruset och Halvmaran istället.

Idag blir det iaf terrängfemman med HC, han ska äntligen ta det stora steget!

***

Ska försöka klämma i mig mat, fortfarande mätt efter burgaren. Man skulle kunna skänka en sån till nån by i Botswana så att de har käk för ett år.

Jump around

Vem kunde ana att det skulle vara så roligt med en studsmatta?! Måste köpa en sån. Och en villatomt att ställa den på.


Here comes the summer sun

Så har man haft ett sånt där uppehåll igen. Det är ju inte så att det inte har funnits nåt att berätta, man får bara aldrig tummen ur att logga in för att skriva ner lite memoarer.

Å andra sidan så har det ju varit långledigt nu så varför skulle man spendera tiden framför en dator när man kan glassa i solen och försöka jämna ut bonnabrännan?

***

Lönen kom och gick, ungefär som vanligt. Chiifen blev avtackad på jobbet och hängde med på en sista after work på Cliffan. Jag lyckas hitta en harmoni i att köpa nya löparskor och inte springa mer än 5km på två veckor. Nån dag ska jag testa dem, om det så blir det sista jag gör. Annars så lunkar livet så sakta på. Det märks att det är sommar runt hörnet.

***

Tog ett första dopp idag och doktorns rekommendation (jorå, jag är doktor också) blir: Gör det inte! 18° i vattnet? Minst 10° för lite!

***

Firade Pennie några dagar för tidigt. Hon ska ju finna sig själv i Kos, det är tydligen dit kidsen beger sig. Hoppas hon firar sin födelsedag med pompa och ståt och en redig shotsbricka!

***

Det ligger en kort vecka och väntar. Känns som en klen tröst efter fem dagars ledigt.

***

Späk. Igen. Usch. Men nån måtta för det vara!

RSS 2.0