Rock you like a hurricane

Tillbaka på spåret efter långhelgen. Kan inte varje helg vara såhär? Nåja, det är iaf kort vecka den här veckan också. En fullspäckad sådan!

***

Kryssningen var nice. Vi trodde att det kunde kanske bli lite långsegt och beigt att åka själva men det ordnade upp sig. Efter att ha suttit och garvat åt fylltrattar hela kvällen så insåg vi att vi nog var lika illa däran själva. Sååå värt det med lyxhytt och dubbelsäng. Jag har aldrig sovit så gott på en båt förut.

***

Påskhelgen har mest bestått av soldyrkan annars. Vi hann med en sväng till alla päron för lite mat och sällskap och en sen tur till Django för lite öl.

***

I kväll blir det storfrämmande från Hawaii när Yam gör ett gästspel hos oss. Det ryktas om att hon är sugen på lite Rock Band. Time will tell.

***

Knät börjar spöka med två veckor kvar till SpringCross. Frågan är hur länge man kan vila utan att tappa allt för mycket form efter helgens frosseri...


Påsk

Nu har jag legat på latsidan igen. Men va fan, det är ju påsk och långledigt så nu har jag tid att skriva en rad.

***

Kommentar kring fotbollen är överflödig. Lyckoruset efter går inte att beskriva, det kändes som ett SM-guld iaf. Om bara de först 87 minuterna var lika bra som de sista.

***

Hade en riktigt grym dag igår. Tog ledigt, gick upp tidigt och gav mig ut på en liten runda. Städade kvarten på rekordtid och mötte upp Fia direkt efter jobbet. Vädret var på topp, det firades med Texas Burger och en kall öl. Shopping spree runt stan innan vi mötte upp Paret BjörkhagenThaibåten för lite käk och ett ölrör.

Vi rundade av kvällen/natten vid fyra imorse efter att ha jammat hela natten. Suverän dag och natt!

***

Om tre timmar blir det kryssning över natten, bara jag och fina frun. Vi har valt att lyxa till det lite med en lyxhytt och dubbelsäng den här gången. Vuxet!

***

Annars så... tja... allt är bara riktigt grymt. Vad kan man klaga på?

Hoppas alla andra har det lika bra och njuter av vårvärmen och ledigheten.

På återseende!

Sunny days

Sol. Mer behöver jag inte säga. Har avnjutit vädret hela helgen, från fredag till måndag. Lägg till att jag har druckit rosé, öl och ätit sillmiddag på balkongen i - ja just det - solen.

Nu mår man fan bra.

***

Mindre än fem timmar kvar till marschen nu. Tagga till!

Shatterproof

Fan, det är fredag! Hallelujah moment! Ska inviga helgen på Fasching och se Shatterproofs andra spelning. 96 starka viljor sist på Stampen, nu hoppas vi på fler!

***

Fia klarade milen för första gången igår! Mäkta stolt över henne, hon som aldrig tyckt om att springa innan :)

Nu har vi anmält oss till SpringCross också. Lagom med 6km terräng till att börja med.

***

Foo Fighters nya börjar ta form i huvudet. Gjorde som jag sa och lyssnade utan störningsmoment ett par gånger. Den växer mer och mer. Sa flickan.

It's a long way to the top

Ja, vad säger man om eländet igår? Vi behöver ett försvar som är stabilt och håller tätt, det är vad vi behöver. Kanske en bättre spelidé än att sparka upp bollen och hoppas på det bästa.

Nä, det här var ändå bara första matchen. Mot Assyriska dessutom. Förra året torskade vi mot Ängelholm i första matchen, det sved värre! Nu är det bara att bryta ihop och gå vidare, bara en vecka kvar till hemmapremiären!

***

Foo Fighters nya... Tja. Efter två lyssningar så är den helt ok, men inte mer. Måste nog stänga in mig i ett rum och lyssna ordentligt och insupa atmosfären.

***

Haris Laitinen. Varför var vi tvungna att släppa dig?

***

Äntligen boxning igen! Janet ska åka på rådäng innan spinningen. Nu jävlar är jag på g igen!

Back to nature

Snacka om att ta vara på dagen. Spenderat all tid utomhus i solen, antingen i promenad mode eller på en bänk med fika. Det lilla uns av solsken som fanns kvar lapades upp på balkongen eller liggandes på golvet med öppen balkongdörr. Life is grand. Solen gör märkliga saker med en när man börjar dansa lyckodans över årets första tussilago.

***

Det blev ingen håkky igår. Gugli missbedömde tiden så vi fick nöja oss med Wii, skitsnack och det bästa som Jämtlands bryggeri kan uppbåda. Underskattat bryggeri, vi hittade lite nya favoriter på pilsnerhyllan.

Världens bästa butik söder om Trånkan och norr om Skogås centrum har utökat sitt sortiment. Kanariens livs räknar sig nu stolt som "Restaurang - Grill - Pizzeria - Bageri - Livs - Konditori - Café". Härligt place, allt finns som man kan behöva en lördagskväll. Batterier från 1996 trängs med klockor, kebabrullar och porrfilmer. Vad är numret till Lonely Planet?

***

Dags att runda av helgen på bästa möjliga sätt. Sourcream- & onionchips, ranchdipp och en rulle.

To be continued...

At the car wash

Tvättstuga 10:00 på en lördag, vilket genidrag! Det är som att kroppen har förberett sig på det här ett par dagar och tvingade upp mig - pigg som en lärka - en halvtimme innan avsatt tid.
Läkarna letar fortfarande efter felet, var god dröj.

***

Riktigt härlig aw igår. Vi fick med oss ett halvt fotbollslag och sen föll fler och fler in. Passade på att avnjuta en Brutal Bulldog Double IPA, speciellt framtagen för Bishop's arms. Bra skit, fyra solar. Asch asch! Jobbade mig neråt efter det. Westmalle Dubbel, Nils Oscar God Lager och avslutningsvis en Urquell. Då räknar jag inte vad jag tror var en simpel Falcon till pizzan på Wärdsan. En öl för pöbeln!

Vi som trodde att det blir en tidig kväll efter pizzan, klockan var ju bara 21. Nånstans runt tvåsnåret insåg vi att vi hade fel. En sönderskriken hals senare lockade kudden. Tack Singstar och kära gamla gura.

***

I kväll då? Vi börjar med lite öl och håkky (hör och häpna) hos Gugli, har inte sett den parveln på ett tag nu. Sen blir det eventuellt en ölrevansch hos Mr Gimo, nu ska jag ta igen sen sist!

Ticket to ride

Slutsålt till hemmapremiären mot Landskrona och undertecknad har en plåt! Allt tack vare päronen som tyckte att det var dags att gå på match. Mange tack :)

Marsch eller inte marsch, det är frågan?

***

Smolket i lyckobägaren är cupförlusten mot BKV Norrtälje. Vi pratar inte mer om det.

***

Fredag = aw. Den här gången gör vi nåt helt crazy och byter ut 9:an mot Bishop's arms. Inte mig emot, finns betydligt finare öl där.

Brutal Bulldog Douple IPA kanske?

Mountain song

Tillbaka efter en helg i kaosets högtempel; Åre. Jävlar vilken resa. För oss rutinerade gamla rävar så var den nog bland de lugnare man har varit på, hur andra skulle se på saken vill vi nog inte veta. Det är mycket man kommer att minnas. Urval?

Vinden
blev vaskad genom ett fönster, Axl Glenn fick en plötsligt fuktskadad mobil, Jorma var den enda som lyckades basta hos oss trots att han inte ens bodde där, Johnny² insåg att han inte är Luleås Brolin, Ricky Balboa har aldrig varit i Sollentuna, Granis är fascinerad av Tommy Salo, Janet blir aldrig för gammal för att dansa och Böcklingen har ett genomgående tema på sina boxers.

Ska man bara orka med en arbetsvecka på det här? Orken kommer tillbaka varje dag när man kommer hem till den bedårande frun så jag bör överleva det.

Nu ska jag gå och skjuta kaffe. Ave!

RSS 2.0