New car, caviar, four star daydream

Löningen är här och en bild säger mer än tusen ord:


God only knows

Möt Gud. Han heter Sema, Maic Sema.


Bara att be en bön för att han kritar på för ett nytt kontrakt med Bajen, det vore synd att tappa honom som bosman.

***

Idag fyller självaste Bob Dylan 70 bast, den gamle räven! Troligtvis firar han det med att fortsätta på sin never ending tour och sjunga monotont. Gud för många, definitivt inte det för mig.

***

Harold Camping tog in på ett hotell och räknade lite till på sin abakus. Senaste nytt är att jorden går under 21 oktober, tio år efter att Hammarby tog sitt SM-guld i fotboll. Med andra ord kommer ingenting att hända då heller, Gud är väl bajare?

It's the end of the world as we know it

Nä, jorden gick inte under den här gången heller. Aftonbladet passade på att försöka öka sin nätupplaga med artiklar kring undergången. Vinnaren blev "Just nu: Världen gick inte under".

Pulitzerpriset nästa?

***

Minns alltid Qviding. Vi lämnar det där. Nu chans idag mot Åtvidaberg. Plus för hemmaplan, minus för att det är ett lag som har överraskat den här säsongen.

***

Jag överlevde helgen i Nynäs skärgård. Det blev en trevlig tillställning med en Gugli i högform som lyckades sabba knät på en sten och drömde om paddor hela natten. Galenskapen höll sig på den nivån.

***

Sista hela veckan innan juni dundrar in med helgdagar. Välkommen!


I can't stand the rain

Gråmulen start på dagen. Visst infinner sig sommarkänslorna direkt. Eller inte. Man får leta lite extra efter glädjeämnerna i vardagen. Som lunch, bara 20 minuter kvar.

***

"Enkel" match mot Qviding idag. Laget med superettans slakaste anfall möter förhandstippade favoriterna. Som bäddat för kaos och besvikelse. Minns alltid Gefle! Och Brage, Värnamo, Ängelholm, BKV...

***

Snart löning igen! Mindre än en vecka kvar av fattigdomen!


Som vanligt är det inte mannen på bilden som har skrivit brevet...

***

Petade ner tiden på 6km med hela fem sekunder igår. Räknas det som framsteg?

***

Sist men minst, stort grattis till Lilla brun som den närmaste framtiden kommer att finnas i en sandlåda nära dig!

Thunderstruck

Hemskt dålig på det här just nu. Jag skyller på att det är en del att göra på jobbet och inte fan vill man sitta och blogga när man äntligen kommer hem. Men men, jag får hitta på nåt.

***

Årets första åska har kommit till byn. Mysfaktorn stiger direkt!

***

Rekommenderar starkt Four lions för den som inte har sett den. Underbar satir kring ett hyffsat tabubelagt ämne.

***

Grattis brodersfolket, idag är det ju syttende mai! Hade jag inte haft vett kvar i huvudet så hade jag fyllt dagen med A-ha och Fleksnes.

***

Rekommenderar definitivt inte Due date. Skitrulle. There. I said it.

***

Nä, nu blir det säsongsavslutningsmedley framför tv:n. Frågan är om jag håller mig vaken mer än en halvtimme?

Fan fan fan

För att citera Thåström. Gårdagens match gnager fortfarande i bakhuvudet. Det är en sak att förlora mot BP men att förlora på ett självmål?! Monday James hade definitivt inte sin bästa dag igår.

Det är väl bara att sammanfatta det enkelt. Jag vill inte se Wikman på plan, jag vill inte se Paulinho på plan igen om han är lika osynlig nästa match, Monday kan få starta nästa match för att få en chans att få tillbaka självförtroendet, Sinan kan gå direkt in som offensiv mittfältare och spelfördelare och Runa kan få springa och störa där uppe. När han väl står upp. Fan.

***

Systemet havererar igen på jobbet för sjuttioelfte dagen i rad. Fan på den också.

***

Knät kändes av under gårdagens lilla joggingtur. Fan.

***

Men! Solen skiner. Bara det är värt mycket. Lägg till ett spinningpass på det. Nu kör vi. För fan.

Broken

Fantastiskt roligt att jobba när inget fungerar som det ska. Som att spela fotboll med en opumpad boll. I en vallgrav. You get the picture.

***

Loppet gick strålande för både mig och Fia. Jag lyckades komma under den tid jag siktade på och Fia fick debutera med en värdig sluttid. Hon hade klarat loppet snabbare om det inte hade varit för köerna i inledningen, inget att göra nåt åt.

***

Mini-derby på tv i kväll. Bajen möter BP på Grimsta. Given tv-kväll!

***

Det har siktats bäver i Trångsund! Måste gå upp tidigt nån dag och spana vid vattenbrynet.

***

Missade en enligt rapporterna suverän fest hos Gugli i lördags. Jag får väga upp det nästa gång istället.

***

Det verkar bli en lugn vecka för en gångs skull. Inga direkta planer förutom löpning lite titt som tätt och nån tv-inspelning i helgen. Vi får väl se hur mycket saker vi lyckas klämma in spontant.

Vintern rasat

Eller inte. Vädret vände tvärt från 20° och sol till 1° och snöblandat. Tåget höll på att krocka med en pingvin på vägen till jobbet, bara en sån sak. Dags för en ny istid? Ska Kenza eller nån annan sån där bloggerska skriva om senaste höftskynket av mammutpäls?

***

Gimo herrgård var riktigt nice. Bra käk, trevlig personal, förbannat långt bort. Uppsalatåget över Valborg är en upplevelse i sig. Try it, you'll like it!

***

O'learys öppnar nytt i höst, ca 50 meter från jobbet! Nordens största anläggning med bowlingbanor och skit. ni vet var ni hittar mig!

***

Tre dagar till Spring Cross. Ska vila mig i form igen, det var trevligt sist.

***

Ska försöka underhålla den här bloggen lite mer. Jag har blivit förbannat dålig på att skriva saker.

RSS 2.0