Live is life

Bloggar live från 9:an. Japp, det dricks öl idag.


A day in your life

Det här med fredagskänslor på en onsdag. Inte ok. Onsdag är visserligen lill-lördag men då borde rimligtvis tisdag vara lill-fredag och då skulle man ha haft en sån här feeling igår. Eller?

Pain salvation

Crossfit på morgonen, styrkepass och spinning på kvällen.

Tro fan att det känns som om man har råkat ut för en fängelsedusch fylld med fulla pandor.

Hey big spender

Viktig information till samhället:
Det är den 27:e september. Jag har fortfarande pengar på kontot.

That is all.

Balls to the walls

Ibland vaknar man och känner att livet leker. Ibland vaknar man och undrar varför man måste lämna sängen. Ibland vaknar man av att ens fru slänger sin telefon över axeln i sömnen och träffar en i huvudet. Två gånger.

I min värld kallar man det måndag.

***

Passerade en a-lagare i lördags morse. Han testade nåt nytt och hade bytt ut den obligatoriska burkölen av samma drickbara kvalitet som en veckas filtrerad tändvätska genom urinoaren på Karlavagen mot en fräsch och spännande nyhet. Bacardi Breezer Watermelon.

Det var ju ändå helg, lika bra att festa till det.

***

På tal om helg? Jo tack, den har varit förträfflig. Tapas (Fia kallade den prisvärd. Jag säger att man får vad man betalar för, och den var inte dyr) och Spamalot i fredags, födelsedagsfika och grabbkväll i lördags, Hemmafix och skogspromenad igår. Ett recept på lycka.

***

På tal om a-lagare så måste det vara nutidens motsvarig till Platon och grabbarna. Förr hängde man i Grekland och drack vin medan man funderade över saker. Nu hänger man på ett torg med en fesljummen Harboe och diskuterar socialpolitik och världsnyheter hela dagarna. Ber de om ens åsikt när man går förbi så gäller det allt från vilken byggnadsstil som är vackrast av de hus som finns tillgängliga i närheten eller om man anser att yen är den nya världsvalutan eller inte.


Lika som bär?


Bortglömda genier, det är vad de är. Om tusen år kommer man att läsa om Roine och hans funderingar utanför MatDax i Högdalen i skolböckerna.

Kanske inte, men ni hajar poängen. Eller?

In the still of the night

Jag har inte så värst mycket att förtella till världen. Drog igång med löpningen igår igen efter tre veckors uppehåll. Gav mig på en ny runda som visade vara lite drygt en mil. Trodde luren dog efter 7km så jag sprang mest på måfå och hoppades att distansen blev rätt. Inte fan dog luren inte, det vara bara appen som kraschade. Jävligt trist att springa utan musik i mörkret ska ni veta.

I ett desperat försök till att kompensera för träningsbristen så gav jag mig på ett morgonpass på gymmet. Passade på att tvinga med mig Jeanette. Eller tvingade och tvingade, hon följde gladeligen med så att jag hade en anledning att inte snooza vidare.

***

Joråsåatte... Det var allt.

White wedding

Klockan är tretton nollnoll, det här är Ekot. Idag firar jag och Fia bröllopsdag! Hittills har jag överraskat henne med blombud och med att inte skälla ut henne för att hon snor allt täcke på nätterna. Det är kärlek det.

Om allt går som planerat så blir det middag på Koh Phangan till kvällen.

***

Dagens anti-nyhet är den här eminenta artikeln från Aftonbladet. Ibland finns det inget viktigare att skriva om i världen.

***

Jag är smått sliten efter helgens bravader. Fredagen slutade med ett större antal öl på kontoret följt av en kall Jämtlands BärnstenEken. Hamnade i säng nånstans efter ett.

Tidig lördagsmorgon för att fixa det sista inför återträffen (inte stressigt alls, nejdå). Själva återträffen var lyckad, riktigt kul att träffa alla igen. Det blev ett par kalla även där, efterfesten slutade runt fem.

Upp igen på söndagen vid nio för att städa upp i lokalen. Det blev inte många knop gjorda på kvällen.

***

Mer hinner jag inte skriva. Ni vet hur det är. Wordfeud.

Dagens citat

Jag la BANAN (som i rodelbanan) igår på Wordfeud och tänkte "Är inte det här samma ord som BANAN (frukten, örten, bäret, whatever)"? Jag var tvungen att skriva orden bredvid varann ett par gånger för att kolla.

-Sara "Vinden" Haglund

That's amore

Helst ska man bara blogga när man har nåt vettigt att skriva. Eller, tja, när man måste uppdatera världen om vad man har på sig just idag. Viktiga saker. Det här är en sån sak.

Vi blir bjudna på pizza på jobbet idag.

Det var allt. Cirkulera, ingenting att se här.

Green grass and high tides

Det där med att vara gräsänkling. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Så jävla kul var det inte. Men jag gjorde sånt som förväntas av "en gift man på grönbete". Jag diskade, dammsög, drack öl och kollade på film.

Jo, just det. Jag skarvade elsladd. Vid midnatt.

Living on the edge.

Home is wherever I'm with you

Lugn stund på jobbet! Eller iaf så lugnt som det kan bli.

***

Ska man försöka korta ner allt så var 120-årsfesten riktigt lyckad. Jag regerade på introtävlingen men det räckte inte hela vägen fram tyvärr.

Shatterproof spelade på Mosebacke och höll en bra nivå i sedvanlig ordning. Vill man lyssna så finns deras låtar på hemsidan. Jag rekommenderar Everything is Lost, bra skit!

***

På lördag är det äntligen dags för återträffen med klassen från 9:an. Ja, inte någon klass från jobbhaket dårå. Skolklassen. För den som har den stora äran att känna mig eller min eminenta kock/festfixare till fru så vet man ungefär vad vi har haft för oss de senaste två veckorna efter jobbet.

Just nu snittar vi på tre pajer per kväll. Plus allt annat som ska handlas eller arrangeras eller bakas. Vilket jävla baluns det kommer att bli!

***

Fia spenderar natten norr om stan på konferensanläggning. Undertecknad är en sån däringa gräsänkling. Jag gissar på ett minimaraton av de sista Entourage-avsnitten och ett tårfyllt adjö till Ari Gold. När jag inte pular med saker till på lördag såklart.

***

Back on track. Bara att brassa hela vägen in i kaklet!

The word

Det är mycket nu. Ni vet, med Wordfeud och allt.

Återkommer imorrn.

Where everybody knows your name

Sorry lorry. Stökig helg och veckoslut, har inte orkat skriva nåt. Det har varit allt från att gråta över Bajenmatcher till att hjälpa Päronen flytta sitt bohag till någonting större.

Men om nåt är värt att dela med sig ett par rader om så är det mitt nya vuxendagis: O'Leary's Norrtull.
2 500 m² med hamburgare, sport, öl, bowling, biljard, golfsimulatorer, race room und so waiter und so vort.

Hade det varit lite billigare så hade det varit ett självklart stamhak efter jobbet. Lite som ett fritids, men för äldre män med en fadäs för alkohol. Jag får begränsa mig till lönefredagar, annars får 9:an duga bra.

***

60 dagar. Det kryper närmare!

RSS 2.0