Two timing touch and broken bones

Träningen tog död på mig. Totalt. Det känns som om en flock amfetaminmissbrukande babianer har gått lös på mig med påkar.


Ain't that a kick in the head

Helgen ja. Ibland glömmer man bort att man har en blogg.

Bellmanstafetten gick bra, Brevik Open gick bra (bilder finns på Fias blogg) och helgen har varit lugn annars.

Så, är vi tillbaka på noll nu? Bra, då hoppas vi på bättre tider.

For Annabelle

En sorgens dag igår när vi bestämde oss för att avliva Annabelle. Man har märkt av en försämring den senaste tiden så vi tog beslutet att det är bäst för henne att hon får somna in istället för att försöka med mediciner igen.

Precis som förra gången så tänker man att det inte ska kännas lika jobbigt som med t.ex. en hund men lik fan står man där och blir emotionell. Man får trösta sig med att det var det enda rätta att göra.

***

Fotbollen ja. Vi nämner inte slutresultatet, mest för att jag tappade räkningen efter 0-6. Träningsvärken från helvetet har slagit till och låren är helt döda.

Erik Hamrén, ring inte mig, jag ringer dig.

***

Äntligen dags för Bellmanstafetten! Siktar på en tid under 27 och hoppas på att det håller hela vägen. Go team 2 tjejer + 3 Jo:n!

***

Får en ny chans att visa upp mig fotbollsmässigt på lördag. Dags att försvara bucklan vi aldrig fick i förra årets upplaga av Brevik Open.

***

Ere löning? Japp!

Shoot to thrill

Tillbaka till civilisationen efter en helg i det vilda. Man kan kalla det Norrtälje, men det är inte riktigt rätt. Jag har levt ut mina drömmar om att vara en jävligt macho lantis, komplett med att muttra åt varje bil som åker förbi och skjuta luftgevär liggandes på en presenning.

***

Inte lika smutt väder som sist så nattbadet byttes mot den första upplagan av Sundsta Night Shooting. Silver på båda ronderna och en hel drös med kreativa svordomar får väl räknas som godkänt.

***

Gör en episk comeback på fotbollsplanen i Korpen idag. Bärra behövde en tung back/flaskbärare, klart man ställer upp!

Shower me in boozes

Besvikelse. Det blev ingen pizza i duschen på gymmet. Tvärtom så kändes det alldeles för lätt med spinning. Jag kanske är odödlig after all!

***

Nedräkningsdax igen! Vi sätter igång lottomaskinen och får följande siffror:

79. Antal dagar kvar till Gambia.

51. Antal arbetsdagar kvar till semestern!

9. Sju små dagar kvar till första bästa aw på 9:an. Dubbelsiffra där, magiskt!

16. Dryga två veckor, sen öppnar O'learys upp sina dörrar runt hörnet. Vi planerar som vanligt att ta över stället och visa vilket företag som kan dricka mest öl.

***

Hade lagt upp bilder på mina fötter om det inte hade skrämt bort folk. De mår fan inte bra just nu. Det blir ingen mer löpning den här veckan. Allt för att vara i form till Bellmanstafetten!


Crossroads

När man hoppades på att planking skulle dö ut lite smått så har NBA-stjärnor inget bättre för sig under lockouten.

Man kan ta det till en helt annan nivå när kändisar gör det. Nästa man ut är.... Bert-Åke Varg?

***

Crossfit imorse 06:45. Där har vi galenskap på en pinne. Tänkte bräcka idiotin med en knapp timmes spinning på det. Får köra en Fromm och lägga en pizza i duschen efteråt.

Footloose

Helgen avklarad med bravur! Fick storstryk hos päronen, det måste ha varit nåt i vattnet. Passade på att övningsköra med polisen i hasorna. Rekommenderas varmt!

***

Midnattsloppet gick som planerat. Fick äntligen en officiell tid under timmen. HC tog sin första mil på 1:10, helt klart godkänt för att bara ha sprungit halvmilen innan. Om man inte har väckt kenyanen i sig än så kan man ändå dra sig in nästa år och titta på, det är ju ändå lite folkfest runt hela Söder.

***

Kräftskiva? Nattliga jam? Frisbeegolf med hästar? You got it!

Living after midnight

Fredag! Solen skiner typ för första gången på hela veckan. Vad kan gå fel?

***

Det blir en extraordinärt lugn helg. Spelkväll med päronen idag, uppladdning inför loppet imorrn och vila på söndagen. Smutt!

***

Bara 84 dagar kvar till semestern nu! Tiden flyger när man har roligt...

***

Imorrn, då jävlar. All in!


Hier kommt Alex

Nu blev det ett sånt där uppehåll igen. Att jag aldrig lär mig. Borde fan skaffa Twitter istället.

Men vad ska man säga? Helgen? Den var suverän. Natt/morgondopp, kubb, frisbee, jam, hästklappning och jävligt trevligt sällskap. Alla tvingade sig i säng vid 06.00. Det ryktas redan om en repris.

Körningen? Jorå, den är fortfarande på. Var ute igår och tog några staplande första steg på tvåfiliga vägar och rondeller.

Midnattsloppet? Så jävla på som det kan bli! Tre dagar kvar. Ska ta med HC på ett uppladdningspass imorrn för att ge honom lite generella tips.

Annars så har jag passat på att göra comeback på gymmet. Under lunchtid dessutom! Ska tipsa chefen om att bredda dörrarna så att mina svällande biceps kommer in i lokalen.

Sista veckan solo på jobbet så nu måste det jobbas. Do work!

Who's gonna drive you to the dance tonight

Comeback på vägarna! Lyckades undvika alla hinder på vägbanan och klara mig runt i en timme utan några förseelser. Sånt värmer. Planerar att köra så mycket som möjligt framöver så att man hänger med i svängarna, så att säga (höhö).

***

Midnattsloppet är på! Lyckades få tag i en av de 600 restplatserna som släpptes i veckan. Har inte sprungit en mil ute sen maj så det kan bli klart intressant. HC ska även han våga sig på att springa trots att han inte vågade riktigt först.

***

Fredag med äkta fredagsmys! Det blir tacos till middag och chips på kvällen. Miss Bali med bihang dyker upp för lite vin och spel. Helgen blir förhoppningsvis riktigt skön ute i Norrtälje.

Ave!

Inflik

Rättegång mot Mubarak, svältkatastrof på Afrikas horn och en 11-åring som kastades av ett tåg av SJ:s personal. Mitt i allt det här så känns det bra att Expressen visar vad som är riktiga nyheter med att ha den här förstasidan.


Breakout

Det finns en hel del i-landsproblem där ute. Gnäll över att tuben är hela två minuter försenad, att plånboken inte rymmer tillräckligt med sedlar, den sortens bekymmer.

Jag toppar det. Med hästlängder. Jag har funnit det största i-landsproblemet någonsin, i alla fall till nästa gång.

Varför ramlar blodpuddingen sönder hela jävla tiden i stekpannan?!

The day the music died

Trötthet, tristess, svårt att fokusera. Jag känner mig desillusionerad och vill springa härifrån.

Jorå, det är en dag på jobbet. En svår dag. Måndag, check. Första dagen efter semestern, check. Härligt väder ute, check (nåja, ibland iaf). Det var så dags att ställa mig under min Sisyfossten i tre månader till innan fas 2 av semestern drar igång.


Vad säger egentligen arbetsskyddsombudet om det här?

***

Slackerfasen gick som planerat iaf. Jag kom hem i ett stycke från ett litet territorium fastkilat mellan de mörka småländska skogarna och det skorrande låglandet i Skåne. I folkmun kallas det Osby, jag kallar det Hålan. Det var iaf trevligt att få träffa släkt man inte har bytt mer än fem ord med på tio år.

Resten av tiden har jag mest käkat kött av varierande storlek, druckit öl av varierande storlek och desperat försökt njuta av första bästa solglimt i varierande storlek. Släng på lite båtåkande i skärgården och drinkrace i en hotellbar så har vi hela sanningen. Typ.

***

Bara att bita ihop, böja sig fram och låta vardagen tåga in igen då. Janet leker Robinsonliv i två veckor till innan hon återvända för att hjälpa till. Tills dess har jag post att öppna för ett år framåt.

Hur fan gör Tomten?

RSS 2.0